Wie ben ik

Geen seks zonder toestemming/consent/afstemming!

Gerard Gielen  is universitair gediplomeerd pedagoog/klinisch seksuoloog (KULeuven) en woont in Hasselt/Kiewit (België). Professioneel is hij betrokken als lector em. in twee hogescholen (België) namelijk UCLL Diepenbeek en Thomas More Geel . Hij is daarnaast ook oprichter van het postgraduaat seksuologische hulpverlening. Zowel in zijn professioneel leven als in zijn vrije tijd is hij bezig met onderzoek inzake seks en relaties. Je kunt hem ook contacteren voor seksuologische hulpverlening/relatietherapie in zijn privé praktijk. Meer info klik hier.

Door seksualiteit en onderzoek rond seks en relaties bespreekbaar te maken en belangrijke resultaten van seks- en relatieonderzoek in deze blog naar voor te brengen, wil hij een bijdrage leveren aan het bevorderen van algemene kennis inzake seksualiteit, relaties en seksuele gezondheid. Dit gebeurt onder meer door kennis en onderzoek inzake seksualiteit en relaties beschikbaar te stellen voor een breder publiek d.m.v. deze infoblog, waarbij ook specifieke aandacht is voor doelgroepen waarvan de seksuele ontwikkeling net even anders verloopt zoals holebi, transgender, personen met een handicap, grensoverschrijdend seksueel gedrag, parafilie, enz.

Websites

Website Cyberpesten
Website Sekscontract
Website Seksuologieonderzoek (divers onderzoek en eigen standpunten omtrent seksualiteit)
Website Seksuologische Hulp
Website Seksalfabet
Website relatietherapeutische adviezen over seks en relaties
Website relatiecheckup
Website sensuele bieren (een uit de hand gelopen hobby nav een opleiding zythologie in Syntra Hasselt)
Website therapieopleiding (kritiek op de dure en vaak inhoudelijk zwakke verplichte navormingstherapieopleidingen een versnipperde markt in Vlaanderen)

De maker van deze informatieve website en zijn werkgevers zijn niet verantwoordelijk voor verkeerdelijk gebruik of voor schade aangericht door verkeerd gebruik. Er wordt gestreefd naar zo hoog mogelijke betrouwbaarheid van de informatie, maar die garantie kan niet altijd gewaarborgd worden. Gebruik van de informatie is altijd op eigen risico. Gebruik de info nooit voor persoonlijke medische doeleinden.  Raadpleeg daarvoor een gediplomeerd arts/specialist/seksuoloog. Indien copyrights zowel voor teksten als voor foto’s geschonden worden, gelieve onmiddellijk contact op te nemen, zodat de informatie ogenblikkelijk wordt verwijderd.

Meer info & contact inzake onderzoek of deze website of inzake seksuologische hulpverlening in privé-praktijk: https://www.seksuologiepraktijk.be
Telefoon : 0476217042
Print Friendly, PDF & Email