seksueel misbruik

S.G.G in de sport

Trainers, begeleiders, clubbestuurders en andere jeugdsportmedewerkers zijn voortdurend in de weer met trainingen, wedstrijden en de talloze organisatorische en praktische taken. Ze doen dat vaak zo intensief en gedreven dat er weinig tijd of aandacht overblijft voor een aspect dat nochtans erg belangrijk is in jeugdwerk: de lichamelijke en seksuele integriteit van sportende kinderen en jongeren.

Vals beschuldigd info

 

Hier bundelen we artikels, uitspraken, informatie, enz. gevonden op internet en gedrukte bronnen omtrent Valse beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.  Het meeste materiaal is in het Engels omdat er niet zoveel Nederlandstalig materiaal beschikbaar is.Gustav Vigeland beeldhouwwerk

 

Sekscontract info

Hier vind je een bundeling uitspraken,standpunten, achtergrondsmateriaal inzake het aangaan van seks en sekscontracten, al dan niet toestemming geven tot seksuele handelingen, voor- of tegen sekscontracten, enz. In de mate van het mogelijke worden de bronnen aangegeven maar soms waren ze niet meer te achterhalen.

Abonneren op RSS - seksueel misbruik