Vermeend slachtoffer verkrachting vroeg zelf om seks

"Ze had er zelf zin in. Op het filmpje zie je dat ze seks heeft, maar uit niets blijkt dat ze werd verkracht." Dat zegt een speler van FC Gullegem die ook op het feestje was, maar beweert dat hij zelf niét deelnam aan de gangbang. Dat verhaal zou wel eens kunnen kloppen, want volgens Het Nieuwsblad heeft de 20-jarige vrouw haar zware beschuldigingen inmiddels ingetrokken. Niettemin lijken de dagen van de twee betrokken KV Kortrijk-spelers geteld.

Het hete feestje vond twee maanden geleden plaats op het appartement van Hervé Kage (26), speler van KV Kortrijk. Waren nog aanwezig: zijn collega Aboubakar Kamara (20), ex-speler B.M. en speler André Ntambue (23) van derdeklasser FC Gullegem én de 20-jarige vrouw om wie het allemaal draait, D. uit Gullegem.

De avond begon uitermate gezellig en iedereen was uit vrije wil naar de flat van Kage gekomen. "Ik was erbij die bewuste avond, maar zelf heb ik niets gedaan", vertelt B.M. aan Het Laatste Nieuws. "Dat meisje was samen met ons een kaartspelletje aan het spelen. Er was een losse sfeer. Plots zei iemand dat hij seks met haar wilde, zelfs met meerdere aanwezigen erbij. Hij zei dat eigenlijk voor de grap, maar dat meisje zag dat wel zitten. Ze ging samen met twee mannen naar boven. Wat ze daar uitgespookt hebben, heb ik niet gezien. Ik ben beneden gebleven. Ik had toen immers zelf een vriendin met wie ik een kindje heb. Ik weet niet of dat meisje al vaker over de vloer was gekomen bij Kage. Ze was wel een bekende, en een supporter van KV Kortrijk. Ik geloof zeker niet dat ze werd verkracht en begrijp ook niet waarom ze nu pas een klacht heeft ingediend."

Van het voorval werd ook een filmpje gemaakt dat in verschillende kleedkamers rondging. Toen de vader van D. lucht kreeg van het filmpje vroeg hij haar om uitleg, waarop het meisje beschaamd aangeeft dat ze het slachtoffer is geworden van een groepsverkrachting. Maar nu heeft ze die zware beschuldigingen volgens Het Nieuwsblad weer ingetrokken en heeft ze toegegeven dat ze tot tweemaal toe instemde met groepseks.

Bron : http://www.hln.be/

Kamara Kage