valse mannen en vrouwen

Breana Harmon Talbott heeft de politie van Denison vele overuren bezorgd. De 18-jarige Texaanse deed namelijk twee weken geleden aangifte van een groepsverkrachting door drie negers. Nu blijkt het blondje alles uit haar duim te hebben gezogen.

De poging tot ontvoering begin september 2016 in Willebroek heeft nooit plaatsgevonden. De 14-jarig Loreine bekende vanochtend dat ze de ontvoering heeft verzonnen uit paniek omdat ze niet te laat thuis durfde komen. Dat bevestigt de lokale politie Mechelen-Willebroek. De tiener riskeert sancties.

"Ze had er zelf zin in. Op het filmpje zie je dat ze seks heeft, maar uit niets blijkt dat ze werd verkracht." Dat zegt een speler van FC Gullegem die ook op het feestje was, maar beweert dat hij zelf niét deelnam aan de gangbang. Dat verhaal zou wel eens kunnen kloppen, want volgens Het Nieuwsblad heeft de 20-jarige vrouw haar zware beschuldigingen inmiddels ingetrokken.

Voor Jay werd het te veel. De jonge Brit werd onterecht beschuldigd van verkrachting en maakte een einde aan zijn leven. De jongen was amper zeventien.

Een Amerikaanse professor heeft zich schuldig gemaakt aan verkrachting. Haar slachtoffer was een zwaar gehandicapte man. Anna Stubblefield hield vol dat hij ingestemd had met de seks. De zedenfeiten hadden plaats in haar kantoor in New Jersey. De aanklager maakte brandhout van haar verklaring en het pleidooi van haar advocaat. Ze riskeert nu tot 40 jaar gevangenis.

Heel Waregem praat erover, zo weet Dag Allemaal. Djoeke Van Houcke (31) is dik drie maanden zwanger en beweert dat Tom Coninx, sportjournalist bij VTM, de vader is. Niets aan het handje? Helaas: "Hij wil dat ik het kindje laat wegnemen, maar dat doe ik niet", zegt Van Houcke in Dag Allemaal.
 

Jackie werd door zeven leden van een studentenclub verkracht op een chic bal. Een horrorverhaal, dat onlangs de VS schokte. Maar nu blijkt dat het blad Rolling Stone wel heel slordig te werk ging. Een staaltje slechte journalistiek dreigt aldus het hele debat over een maar al te reëel probleem te verzieken.

Voormalig topmodel Janice Dickinson heeft nieuwe beschuldigingen van misbruik geuit tegen Bill Cosby. De Amerikaanse acteur zou haar in 1982 verkracht hebben in haar hotelkamer. Dickinson is de zoveelste vrouw die Cosby beschuldigt van seksueel misbruik.

A Brazilian student accused of making a false allegation that she was raped in Dublin has been given more time to consider how she is to plead.
Thais Regina De Oliveira (20) had the case against her adjourned for another two days when she appeared in Dublin District Court this morning.

Een 29-jarige Genkenaar en zijn twee jaar jongere vriendin zijn maandag in Tongeren veroordeeld voor afpersing en lasterlijke aangifte.

Pagina's

Abonneren op RSS - valse mannen en vrouwen