grenzen

Romantische relatie op het werk : liefdescontract

Overal ontstaan romances, maar in bedrijven kan het tot vervelende situaties leiden. Vaak gaat het om vluchtige romances, maar soms ook hevige liefdesaffaires, die het bedrijf inRelatie op het werk ernstige moeilijkheden kan brengen.

Zoe Saldana, Josh Hutcherson, Nina Dobrev, Jesse Metcalf en Matt McGorry: het zijn een paar namen van bekende gezichten die meewerkten aan een nieuw bewustmakingsfilmpje rond verkrachtingen op Amerikaanse universiteitscampussen.

Sinds vorig jaar geldt daar de regel van de wederzijdse instemming…..

 

Velen hebben al moeite met trouwen op huwelijkse voorwaarden, omdat het zo onromantisch klinkt. Laat staan dat je een sekscontract ondertekent als je in het huwelijksbootje stapt! 'Een sekscontract?' Ja, die bestaan echt en worden door (seks)therapeuten als onderdeel van een behandeling gebruikt om het vuurwerk tussen de lakens terug te laten keren.

Goesting. Wraak. Sadisme. Een verkrachter kan veel verschillende motieven hebben. Maar experts stuiten heel vaak op opportunisme en goedpraterij. ‘Ze genoot ervan, maar toen kreeg ze spijt. Zij begon me te kussen, waarom moest ik dan stoppen?’

‘Ik ben een verkrachter.’ Heel weinig daders die zo ver durven te gaan om toe te geven dat ze een vrouw hebben verkracht.

What is a fantasy? From Freud to Ludacris, it's been an elusive idea, suggesting both an escape from reality and an expression of hidden desire. In culture, fantasy works like a mirror: It reflects who we are, but it also shapes what we become.

Many couples are going in for pre-nuptial agreement to protect their privacy in the relationship.Couples can now add a social media clause to their pre-nup agreement and secure their privacy on the social networking site and state what can or can’t be posted online.

Het strand of de disco, blote lijven, alcohol: vakantie heeft alle factoren in zich voor vluchtige seks. Maar soms zijn de gevolgen van die losse contacten groot. Daarom raadt KHLim-seksuoloog Gerard Gielen aan, om een sekscontract op te stellen waarin wensen en grenzen worden aangegeven. “In Californië worden studenten verplicht om een sekscontract te tekenen. Ook hier kan het nuttig zijn, zeker met de vakantie voor de deur.”

Ik beslis campagneOp 13 mei lanceert IPPF of de International Planned Parenthood Federation, met de steun van Sensoa, de nieuwe 'I decide' of 'Ik beslis' – campagne. Deze wereldwijde campagne plaatst keuzevrijheid op het vlak seksualiteit, vo

Zo'n 70 procent van de werknemers, zo blijkt uit onderzoeken in verschillende landen, beleeft wel eens een avontuurtje op het werk. Leuk voor de tortelduijfjes, maar ook niet zonder risico's voor hen en voor het bedrijf.

Pagina's

Abonneren op RSS - grenzen