Meisje (18) zette eigen verkrachting in scène: “Ze krabde haar lichaam open en liet kledingstukken achter in het bos”

Breana Harmon Talbott heeft de politie van Denison vele overuren bezorgd. De 18-jarige Texaanse deed namelijk twee weken geleden aangifte van een groepsverkrachting door drie negers. Nu blijkt het blondje alles uit haar duim te hebben gezogen.

Op 8 maart rinkelde tegen avondetenstijd de telefoon op het plaatselijke politiebureau. De verloofde van het meisje meldde dat hij haar auto onbeheerd had zien staan op een parkeerplaats. De deur stond open en haar telefoon, sleutels en een schoen lagen in de buurt van het voertuig.

Hierop rukte de politie van Denison massaal uit. Zij gingen namelijk uit van een ontvoering. Later die avond dook Talbott echter op in een kerk. Ze zat onder het bloed en droeg niets meer dan haar ondergoed en een shirt. "Ik ben groepsverkracht", vertelde ze.

Bebloed strompelde de achttienjarige Breana Talbott op 8 maart een kerk binnen in de Amerikaanse staat Texas. Aan de kerkgangers vertelde ze dat ze ontvoerd en verkracht was in een nabijgelegen bos door drie zwarte mannen met skimaskers aan.

Tegenover de politie verklaarde het meisje dat ze door drie donkere jongens met skimaskers was ontvoerd bij haar flat. Zij namen haar vervolgens mee naar een bos in de buurt van de kerk, waarna zij beurtelings door het drietal werd verkracht.

Pas na enkele dagen bleek het verhaal van het meisje aan alle kanten te rammelen. Een van de grootste mirakels was nog wel dat de onderzoekende artsen niets konden vinden dat duidt op een verkrachting. Laat staan door drie grootgeschapen negers.

 

 

Twee weken lang hield het meisje haar verhaal vol. Maar volgens de politie raakte de uitleg van Breana Talbott al van in het begin kant noch wal. Ook op sociale media werd er druk over gespeculeerd.

Afgelopen dinsdag gaf Talbott uiteindelijk toe dat alles verzonnen was. Ze vertelde aan de politie dat ze haar ontvoering en verkrachting in scène had gezet. Daarbij had ze onder meer kledingstukken achtergelaten in een nabijgelegen bosrijk gebied. Ze had ook haar eigen lichaam opengekrabd om iedereen te laten geloven dat ze fysiek aangevallen was. Dat meldt korpschef Jay Burch.

Het achttienjarige meisje werd woensdag gearresteerd voor het afleggen van een valse verklaring. Ze riskeert een gevangenisstraf van zes maanden en een boete van 4.000 dollar. Vermoedelijk zal ze ook moeten opdraaien voor de kosten van het onderzoek.

De politie benadrukte ook nog dat Talbott grote schade heeft aangericht bij de lokale Afro-Amerikaanse gemeenschap, en bij uitbreiding bij alle inwoners. “De beledigende grap is bovendien bijzonder pijnlijk voor alle slachtoffers van seksueel geweld”, klinkt het.

Bronnen

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170323_02796468

http://vlaamsemedia.trendolizer.com/2017/03/meisje-18-zette-verkrachting-in-scene-ze-krabde-haar-lichaam-open-en-liet-kledingstukken-achter-in-h.html

http://frontpage.fok.nl/nieuws/762109/1/1/50/meisje-faket-gangbang-met-3-negers.html